La Cucina Italiana 4 lessen
€ 260,-- aanvang 19.00 uur wisselende dagen woensdag en donderdag
woensdag 8 juni 2022
donderdag 23 juni 2022
woensdag 6 juli 2022
donderdag 14 juli 2022
kijk bij de workshops (culinaire thema workshops) als je niet alle vier de lessen kunt volgen maar wel een of twee?
De Italiaanse keuken wordt steeds populairder. Daardoor willen meer mensen zich bekwamen in deze keuken. De gerechten kenmerken zich door hun puurheid en eenvoud.
Pasta’s, risotto, knoflook, olijven, mozzarella, basilicum, parmazaansekaas en tomaten en dan de overheerlijke vlees en visgerechten niet te vergeten. Dit alles maakt de Italiaanse culinaire wereld zo geliefd. Tijdens deze cursus komen bereidings- en kooktechnieken aan de orde. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het zelf maken van diverse pasta soorten. Als u de techniek eenmaal te pakken hebt doet u het zelf thuis “in een handomdraai”. Er worden per avond 3 gangen menu bereid. We bespreken altijd eerst de les van de avond en dan gaat u in groepjes van 4 personen onder professionele begeleiding in de keuken aan de slag, een groep bestaat uit maximaal 16 personen (ivm corona werken we met maximaal 3 personen per unit dus 12 personen dit ivm afstand van 1 1/2 meter)